زنانِ یک فیلم زنانه | مروری بر شخصیت‌های زن در سریال «در انتهای شب» مستند «دوئل» روایتی از مسیر پر پیچ و خم علیرضا حیدری + زمان پخش همه چیز درباره حواشی و فعالیت‌های عجیب «بنیامین بهادری» حضور ۴۰ بازیگر خارجی در فصل دوم «سلمان فارسی» اکران مجدد «آمِلی پولن» برای گردشگران المپیک «پیانو» در راه ایتالیا مدرسه‌ای به وسعت ایران با «میم مثل معلم» از شبکه دو سیما اقتصاد بی‌رنگ هنر | جای خالی حراج‌های هنری در گالری‌های مشهد نقد قطعه «جوکر» از امیر عظیمی و حمید صفت + زمان پخش تئاتر «شابلون» از امروز به روی صحنه می‌رود (۲ مرداد ۱۴۰۳) صحبت‌های وزیر ارشاد درباره معیار‌های تلویزیون، سینما و شبکه نمایش‌خانگی جدایی «قنبر از صنم» هم به داد گیشه نرسید | نگاهی به فروش سینما‌های استان در اولین ماه تابستان هشت بذر برای کاشتن یک درخت اعلام فهرست فیلم جشنواره تورنتو جزئیات مراسم یادبود سومین روز درگذشت «سعید راد» ماجرای زنی که سوژه پادکست جنایی شد! مجموعه شعر «تو و من و شب» را بخوانید «حبس مجرد» در جمع هشت فیلم پرفروش داستانی «هنر و تجربه»
سرخط خبرها

رئیس حوزه هنری کشور: ضرورت پرداختن به هنر و ادبیات حماسی احساس می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۶۰۳۰
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۶
رئیس حوزه هنری کشور: ضرورت پرداختن به هنر و ادبیات حماسی احساس می‌شود
محمد مهدی دادمان گفت: ضرورت پرداختن به هنر و ادبیات حماسی در امروز ایران اسلامی احساس می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمدمهدی دادمان» رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در مراسم اختتامیه سومین جایزه ملی داستان حماسی گفت: فرهنگ ایرانی در امتداد تاریخی خود، مملو از حماسه هایی است که از پرداخت هنری و ادبی به آنها غفلت شده است.

وی افزود: از ابتکاراتی که در حوزه هنری خراسان رضوی از سال ۹۷ پایه گذاری شد، یک نوع بازگشت و احیای جریان هنر حماسی در امتداد هنر انقلاب اسلامی بود.

دادمان ضمن تقدیر از کوشش های صورت گرفته در دبیرخانه هنر حماسی در استان خراسان رضوی، یاد مرحوم سعید تشکری را گرامی داشت و خاطرنشان کرد: باید از استاد تشکری نازنین که امروز جایش اینجا خالیست و در دوره های پیشین جایزه ادبیات حماسی دبیری علمی این جایزه را برعهده داشت یاد کنیم. ضمنا لازم می دانم از آقای شرفی خبوشان تشکر می کنم که نگذاشتند جای خالی مرحوم تشکری را در این حرکتی که در دوره او شروع شده، حس کنیم.

دادمان خاطرنشان کرد: ضرورت پرداختن به هنر و ادبیات حماسی در امروز ایران اسلامی احساس می‌شود؛ امیدوارم این حرکت فرهنگی، فکری و تمدنی که آغاز شده، آرام آرام در عرصه فرهنگ و هنر اثرگذارتر پیش برود و ثمرات، برکات و نشانه‌های این حرکت را بیش از پیش مشاهده کنیم.

وی در پایان گفت: امیدواریم هنر حماسی نقش خودش و جای خودش را در ادبیات، سینما، تئاتر، موسیقی و هنرهای تجسمی ایرانی پیدا کند و در عین امتداد اندیشه ورزی، هر روز پر برکت تر باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->